3925

TE HUUR | BEDRIJFSRUIMTEN | SCHERPENZEEL

oktober 10, 20203925Geen categorie0

Groendakgevel cbedrijfsgebouw | werkplaats | flexibel | kantoren | magazijn | duurzaam

Onze gebouwen met kantoren (en eventueel magazijn) hebben een gunstige ligging aan de Industrielaan in Scherpenzeel; gebouwd in een duurzame groene omgeving.

Industrielaan 15 C: compleet bedrijfsgebouw, kantoren, werkplaats. Duurzaam gebouwd: voorzien van verwarming, verlichting, camerabewaking, internet en elektra. Kantoren met zonwering. Parkeergelegenheid. Geheel gebruiksklaar. Bezichtiging uitsluitend op afspraak. Huur in overleg vanaf 30-7-2021 beschikbaar.

Industrielaan 15 B: kantoren op de eerste verdieping. Voorzien van verwarming, verlichting, camerabewaking, internet en elektra. Kantoren met zonwering. Parkeergelegenheid. Geheel gebruiksklaar. Bezichtiging uitsluitend op afspraak. Huur in overleg, op korte termijn mogelijk.

Inlichtingen: VEvastgoed  |  telefoon 033.277.2020  |  e-mail: vevastgoed@m2b.nl

Huren? Hoe werkt het? In 3 stappen.

januari 20, 20173925Nieuws0

IMG_3996

Stap 1 Zoek een eerste contact

Bedenk jouw huisvestigingswens, je budget en je andere criteria. Zo vinden wij met ons gebouw de kantoor- of bedrijfsruimte-oplossing die het best bij jou past.

Stap 2 Plan een date

Mail ons op vevastgoed@m2b.nl of bel ons op 033 277 2020. Wij plannen meteen een date voor je in. Je krijgt een free tour, zodat je kunt bepalen of de Industrielaan wat voor je is.

Stap 3 Huur flexibel

Ben je enthousiast na het eerste overleg? Dan kunnen we al snel starten met de volgende stap en voor je het weet heb je je eigen bedrijfsvestiging op niveau.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een eigen vestigingspunt, je eigen kantoor?. Mail ons op vevastgoed@m2b.nl of bel ons op 033 277 2020.  Wij helpen je graag verder.

Industrielaan 15B.

oktober 10, 20143925Geen categorie0

IMG_3992Industrielaan 15B :
Energielabel A en EPN-berekening.
Bestaand:
Dit betreft een moderne ruimte. Gevels afgewerkt met stalen geprofileerde sandwichpanelen. De kozijnen zijn van aluminium voorzien van hr++ beglazing en het pand heeft een plat dak met bitumen gedekt. Het pand is beperkt voorzien van een sedumdak. Het pand is keurig afgewerkt en o.a. voorzien van alarminstallatie met camera’s, diverse toiletten, kantine met keukenblok, verdieping siergrindvloeren, systeemplafonds, verplaatsbare wanden, etc. Het pand heeft twee verdiepingen. De begane grond is in gebruik als werkplaats; de eerste verdieping is in gebruik als kantoor en gedeeltelijk als magazijn. Het gebouw is gesetteld in een groene omgeving.